رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرمردم در برابر قیمت‌های خرید و اجاره درمانده شده‌اند! / خانوارهای فاقد مسکن بیشترین آسیب را از این چرخه معیوب می‌بینند
17بازدید

محدودیت جدید برای واتساپ

واتس اپ مشغول توسعه یک ویژگی جدید برای حفظ حریم خصوصی است. این ویژگی در جدیدترین نسخه بتای پیامرسان برای سیستم عامل اندروید مشاهده شده است.

محدودیت جدید برای واتساپ

به گزارش تابناک به نقل از به نقل از جی اس‌ام آرنا، البته توسعه ویژگی مذکور کمی طولانی‌تر خواهد بود و نمی‌توان انتظار داشت به سرعت وارد بازار شود.

مهر نوشت؛ با عرضه این ویژگی حریم خصوصی افراد ارتقا می‌یابد، این بدان معنا است که افرادی که کاربر با آنها ارتباط برقرار می‌کند نمی‌توانند محتوایی که وی می‌فرستد را به طور خودکار در دستگاه هایشان ذخیره کنند. به طور معمول قابلیت ذخیره خودکار واتس اپ اجازه می‌دهد هر محتوایی که کاربر دریافت می‌کند، روی دستگاهش ذخیره شود، اما هنگامیکه ویژگی جدید ارائه شود، فرد گزینه‌ای در اختیار خواهد داشت تا اجازه ندهد محتوای ارسالی در پیامرسان در موبایل افراد دیگر ذخیره شود.

این عملکرد مشابه پیام‌های پاک شونده است. قابلیت جدید را می‌توان برای پیام‌های عادی و همچنین محتوای همراه آنها نیز فعال کرد. همچنین این ویژگی در صورت فعالسازی، انتقال کل تاریخچه چت را محدود می‌کند، اما از فوروارد کردن پیام‌ها جلوگیری نمی‌کند.

در کنار این موارد اگر کاربری این ویژگی پیشرفته چت را فعال کند، کاربران دیگری که با او چت می‌کنند نمی‌توانند به هیچ شکل از هوش مصنوعی متا استفاده کنند. البته واتس اپ ممکن است موارد دیگری را به این ویژگی در حال توسعه بیفزاید.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تابناک در صفحهٔ اصلی گوشی

با افزودن تابناک به صفحهٔ اصلی، همین نسخهٔ سایت را با یک لمس باز کنید.

  1. در مرورگر، دکمهٔ اشتراک‌گذاری را بزنید. این دکمه ممکن است داخل منوی مرورگر باشد.
  2. گزینهٔ افزودن به صفحهٔ اصلی (Add to Home Screen) را انتخاب کنید.
  3. اگر گزینهٔ Open as Web App نمایش داده شد، آن را روشن نگه دارید و افزودن (Add) را بزنید.

اگر این گزینه را نمی‌بینید، صفحه را در مرورگر Safari باز کنید.